Hareskoven Pris i DKK
På flugt fra Dragegabet - Del III - For ikke medlemmer - 21. okt. 2022, kl. 18:00 500,00 DKK
På flugt fra Dragegabet - Del III - For medlemmer - 21. okt. 2022, kl. 18:00 200,00 DKK

Her kan betales med Dankort & MobilePay - CVR-nummer: 34755493
Alle udbudte ydelser er kontingenter til foreningens aktiviteter.

Der kan betales med følgende kort: Dankort og VISA/Dankort. Kortgebyr opkræves ikke. Du betaler først for en aktivitet når foreningen har registreret din tilmelding. Ved modtaget betaling modtager du en email med kvittering, hvis du har angivet en email-adresse under tilmelding.

Betalingen sker via QuickPay.dk vha. SSL. De indtastede kortoplysninger er krypterede og kan ikke læses af andre.

Der er fra indbetaling af kontingent har fundet sted og i hele bindingsperioden ikke fortrydelsesret eller opsigelsesmulighed. Kontingentet er personligt og kan ikke overdrages.

mail: medlem@landsforeningenbifrost.dk